Prezentă pe piața din România din 2001, Safety and Security Systems este unul din liderii din domeniul protecției electronice a bunurilor și persoanelor.

Vă punem la dispoziție soluții integrate de securitate destinate atât domeniului corporate sau business, cât și uzului personal. Indiferent de natura proiectului dumneavoastră, obiectivul Safety and Security Systems este același: să oferim siguranță totală bunurilor și persoanelor din grija dumneavoastră.

[us_iconbox iconpos=”left” size=”85px” title=”EXPERIENȚĂ” title_tag=”h2″ img=”9510″ el_class=”fontweight900 fontmov”][/us_iconbox][us_separator size=”small” color=”custom” bdcolor=”#793e69″]

Peste 20 de ani de experiență în domeniul comercializarii si consultantei in domeniul securitatii, protectiei si sigurantei personelor si afacerilor.

Membru fondator al  Asociației Române pentru Industria de Securitate singura asociatie profesionala din Romania membra a Confederatiei Europene a Serviciilor de Securitate.

Sponsor de Categorie al Trofeelor pentru Excelenta in Securitatea Privata – The Oustanding Security Performance Awards 

[us_iconbox iconpos=”left” size=”85px” title=”CE OFERIM?” title_tag=”h2″ img=”9509″ el_class=”fontweight900 fontmov”][/us_iconbox][us_separator size=”small” color=”custom” bdcolor=”#793e69″]
  • Ofertă completă de echipamente, sisteme, accesorii.
  • Servicii de proiectare, instalare, monitorizare și mentenanță.
  • Consultanță și servicii personalizate în funcție de specificul proiectului.
  • Colaborare cu firme de top din domeniu: Honeywell Security, TELETEK, Honeywell Life and Safety, OKILA.
[us_separator type=”invisible” size=”small”]