Dezvoltăm în permanență gama de servicii destinate sistemelor de siguranță, pază și protecție pentru a oferi soluții de ultimă generație.

Safety and Security Systems vă furnizează următoarele servicii integrate și se adaptează fiecărui proiect pentru a îndeplini obiectivele și specificațiile dumneavoastră.

PROIECTAREA SISTEMELOR DE SECURITATE ÎN URMA UNEI ANALIZE OBIECTIVE.

Safety and Security pregătește documentația și toate detaliile tehnice necesare unui sistem de securitate integrat în conformitate cu nevoile proiectului, cu legislația în vigoare și prin integrarea celor mai avansate echipamente și sisteme.

INSTALARE SISTEM DE SECURITATE DE CĂTRE ECHIPELE NOASTRE SPECIALIZATE.

Evaluăm statusul curent al proiectului și evaluăm riscurile prezente pentru a vă oferi o instalare rapidă și care se integrează perfect în mediul obiectivului protejat. Acest serviciu include și proceduri de siguranță, planuri de evacuare și alarmă și instrucțiuni detaliate de operare a sistemelor pentru personalul on site.

ASISTENȚĂ TEHNICĂ DE SPECIALITATE.

Experții Safety and Security sunt în permanență disponibili pentru orice situații în care aveți nevoie de implicarea și expertiza noastră. Astfel dorim să ne asigurăm că vă bucurați de toate avantajele furnizate de noile achiziții în domeniul securității și că acestea performează la nivelul așteptat.

MENTENANȚĂ ȘI SERVICE.

Serviciile de mentenanță acoperă atât partea tehnică a sistemelor de securitate, cât și modificări destinate optimizării acestora. Aceste acțiuni sunt cruciale pentru un sistem care funcționează corect și care se bucură de o durată operațională lungă.

GARANȚIE PENTRU TOATE SISTEMELE INSTALATE.

Echipamentele și sistemele furnizate de Safety and Security acoperă și o perioadă de garanție în funcție de natura achiziției dumneavoastră. Astfel acoperim orice defecțiune și situație tehnică neplăcută, iar echipamentele sunt înlocuite în timp util pentru a preveni lacunele de securitate.

IMPORT ȘI DISTRIBUȚIE ECHIPAMENTE ȘI SISTEME DE SECURITATE.

Lucrăm numai cu producători de top din domeniu (Honeywell Security, TELETEK, Honeywell Life and Safety, OKILA) pentru a vă oferi cele mai noi și performante soluții de securitate și echipamentele conexe.