Filter

PURIFICATOARE

Purificatoarele de aer sunt dispozitive utile și eficiente pentru îmbunătățirea calității aerului, menite să asigure un mediu interior sănătos și sigur, fie că este vorba despre mașina, biroul sau locuința ta. Purificatoarele din oferta SafetySecurity utilizează tehnologii de ultimă generație pentru a elimina particulele fine, bacteriile și virusurile din aer, contribuind la îmbunătățirea calității aerului în spațiile închise.

Oferta noastră include dispozitive adecvate spațiilor de dimensiuni diferite. Modelul Averan X6 este potrivit pentru spatii rezidențiale, în timp ce Averan 7 M02 poate face față unor zone de dimensiuni generoase. Te poți bucura de un aer de bună calitate inclusiv în timpul drumurilor cu mașina, grație modelului auto Averan M40UV. În cazul spațiilor comune sau al sălilor de clasă, dar și la tine acasă, în perioada virozelor sezoniere, un ozonator de aer de tipul Averan O20h contribuie la dezinfectarea activa a aerului.

Optează pentru gama de produse de purificare a aerului SafetySecurity și bucură-te de un aer proaspăt, curat și dezinfectat, pentru a-ți proteja sănătatea!